Starte selskap - EPF - DA - ANS

 

Ønsker du å starte selskap har du valget mellom flere selskapsformer. Fordelen med å etablere et enkeltpersonforetak (EPF), ansvarlig selskap med delt ansvar (DA) eller et ansvarlig selskap (ANS) kontra et aksjeselskap eller et NUF, er at disse selskapsformenene har mindre formalkrav til regnskapsinnrapportering. Dette medfører at du får mer tid til å fokusere på driften av selskapet ditt, samt at du får lavere kostnader forbundet med utarbeidelsen av regnskapet ditt.

 

Oppstart.no har lang erfaring med å etablere selskap. Vi gjør klar alle nødvendige papirer. Alle dokumenter signeres elektronisk og kan være sendt til Brønnøysund for godkjenning innen en arbeidsdag etter innsending av bestillingsskjemaet.

 

Alt du behøver å gjøre er å sende inn bestillingsskjemaet til Oppstart.no.

 

I forbindelse med prosessen med å starte selskap kan det være mange spørsmål som dukker opp. Det er derfor viktig å få et profesjonelt nettverk rundt seg i en oppstartsfase. Oppstart.no har inngått samarbeid med leverandører innenfor bransjer som er essensielle for en vellykket drift. Se oversikten over bransjer vi har inngått samarbeid med og ta kontakt med Oppstart.no sine anbefalte bedrifter innenfor disse bransjene.

 

 

Hva er inkludert i prisen?

 

Når du velger å benytte Oppstart.no til å starte selskap for deg, får du ditt eget komplette selskap levert på kortest mulig tid. Dersom du har behov for rådgivning i forhold til Oppstartsprosessen kan vi, gjennom vår erfaring med etablering av selskaper, økonomistyring og gode samarbeidspartnere, være til god hjelp.

 

Enkeltpersonforetak (EPF):

 

  • Komplett utfylt registreringsmelding

 

Ansvarlig selskap med delt ansvar (DA):

 

  • Komplett utfylt registreringsmelding
     
  • Selskapsavtale

 

 

Ansvarlig selskap (ANS):

 

  • Komplett utfylt registreringsmelding
     
  • Selskapsavtale

Bestill EPF i dag

Bestill et enkeltpersonforetak i dag og få kroner 500 i rabatt. Nå kun kroner 1 000 + mva.